top of page

Na een 3 tal jaar ben ik in de wereld van de immobiliën gestapt. Een heel gevarieerde job waarbij zowel het binnenhalen van exclusiviteitscontracten, als de verkoop en verhuur van de panden tot mijn taak behoorden.

Ik verzeilde daarna een 5 tal jaar als account manager in de IT sector. Ik informatiseerde boetieks en voorzag de nodige software, computerhardware en netwerkvoorzieningen. Deze job gaf mij enorm veel ervaring op gebied van informatica (Windows & Apple).

In 2006 vestigde ik mij als zelfstandig makelaar in woonkredieten.  Tien jaar lang heb ik mij bijgeschoold op gebied van fiscaliteit, erfrecht en successie, financiële produkten, verzekeringen en klantenadvies.

Met EHBA Consult breng ik al mijn kennis bijeen en wil ik mijn professionele kennis ter beschikking stellen van zelfstandige en KMO's. 

 

Frankie Hardy
zaakvoerder

Ik ben geboren en getogen in Poperinge waar ik Wetenschappen A volgde aan het St.-Janscollege.

In 1998 behaalde ik een hoger diploma bedrijfsmanagement aan de

Mercator Hogeschool te Gent. Ik deed mijn eerste werkervaring op als hoofdverantwoordelijke voor de administratie en boekhouding van een kleine winkelketen. Ik introduceerde er software voor stockbeheer en implementeerde in elke winkel een computer met kassaregistratie. Ik coachte de winkelverantwoordelijken en voerde het dagelijkse beheer.

 

bottom of page