top of page
Hulp Bij Administratie ı Freelance administratie

Administratieve taken en boekhouding laten uitvoeren door een zelfstandige medewerker of freelancer zoals EHBA Consult, welke voordelen biedt dit voor u als onderneming?

Werken met een freelance medewerker van EHBA Consult, geeft u als bedrijf een grotere economische veerkracht. Op personeelsgebied speelt u veel gemakkelijker in op een stijgende of dalende marktvraag. U hoeft een freelance medewerker niet in dienst te houden of verder te betalen bij een dalende omzet zoals een vaste medewerker. U werkt heel snel kostenbesparend door de werkopdracht met EHBA Consult stop te zetten of terug op te starten wanneer uw verkoop terug aangroeit.

EHBA Consult is heel flexibel in werkuren en maken geen probleem van avond- of weekendwerk, we zijn hardwerkende zelfstandigen, net zoals u.

Werken met EHBA Consult is goedkoper en eenvoudiger. Interimkantoren rekenen de vaste kosten van hun mooi ingerichte kantoren aan u door, evenals selectie- en aanwervingskosten, reclame en administratieve kosten. Vaste medewerkers vragen om extra legale voordelen zoals bedrijfswagen, gsm, laptop bovenop extra vakantiedagen, maaltijdcheques etc… Werken met een zelfstandige medewerker, zoals EHBA Consult, daarentegen brengt geen personeelsadministratie met zich mee.

 

Een freelancer in dienst nemen verloopt eenvoudig. U wordt niet geconfronteerd met lange arbeidscontracten, opzegtermijnen of -vergoedingen. U hoeft dus geen sociaal bureau in te schakelen voor arbeidscontracten en loonadministratie.

EHBA Consult werkt uiteraard ook niet onder de prijs maar de overheadkosten liggen alvast een stuk lager dan bij een interim of vaste medewerker.

De loyauteit en motivatie van EHBA Consult ligt hoger dan die van een vaste medewerker omdat het toekomstige inkomen EHBA Consult direct afhankelijk is van de goede afloop van elk aangenomen project. Mondelinge reclame is voor een zelfstandige onbetaalbaar, vandaar dat EHBA Consult elke administratieve opdracht succesvol zal afronden.

Terug

bottom of page